Política de privadesa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives del Titular:

Web:https://www.nizatour.es i subdominis (d’ara endavant, la Web)
Titular:NIZATOUR, S.L. (d’ara endavant, NIZATOUR)
Domicili:Carrer Miquel Torelló i Pagès, 2 08750 Molins de Rei (Barcelona)
C.I.F:B58011370
Dades registrals:Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona Tom 24.728, Foli 97, Full B-75.313, Inscripció 4a
Telèfon:+34 93.474.17.90
Email:nizatour@nizatour.es

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

AMB QUINA FINALITAT TRACTAREM LES TEVES DADES PERSONALS?

A www.nizatour.es tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les següents finalitats:

En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del Lloc Web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats al Lloc Web.

Remetre butlletins amb novetats publicades al nostre lloc web i comunicacions comercials de promocions i/o publicitat sobre productes que puguin ser del teu interès.

Monitorització i estudi de l’ús del nostre lloc web mitjançant l’ús de galetes

Et recordem que et pots oposar a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a info@nizatour.es.

Els camps que apareixen als nostres formularis i que estan indicats amb un asterisc (*) són d’emplenament obligatori, i són necessaris per poder complir amb les finalitats indicades.

DURANT QUANT TEMPS GUARDAREM LES TEVES DADES PERSONALS?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o fins que l’usuari sol·liciti la seva supressió.

LEGITIMACIÓ

El tractament de les teves dades es realitza amb les bases jurídiques següents que legitimen el mateix:

La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis d’oferts per la nostra empresa i els termes i condicions dels quals es posaran de forma prèvia a una eventual contractació.

El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició aquesta política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o les facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

DESTINATARIS

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Nizatour, excepte obligació legal.

Com a encarregats de tractament, guardem les teves dades als següents proveïdors, els quals ens indiquen que compleixen perfectament amb la legalitat vigent:

Google Inc. amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkwat, Mountain View (Califòrnia) CA 94043, Estats Units. Google utilitza cookies a la meva web per analitzar l’ús de marvi93.com (entre ells guarda la teva adreça IP) i aquestes dades són guardades als seus servidors dels Estats Units.

Acumbamail SL amb domicili a l’Av. del Rei Sant, 3D 3a planta Oficina 2 13001 – Ciudad Real. A marvi93.com utilitzem la plataforma Acumbamail per a la gestió i l’enviament de comunicacions comercials. Pots consultar la seva política de privadesa en aquest enllaç.

Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc Web, són tractades per a la prestació dels serveis de Nizatour, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que Acumbamail, fet que comporta que les dades introduïdes són transferits als servidors de la companyia esmentada, que l’usuari consenteix de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privadesa.

DRETS DE L’USUARI

interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens ple dret a obtenir confirmació sobre si a nizatour.es estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els drets següents que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, conforme al que preveu:

Dret d’ACCÉS a les vostres dades personals

Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes

Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les teves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el dret d’OPOSICIÓ al tractament de les dades. Deixarem de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir aquests drets adreçant una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar a l’apartat “Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al c/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid oa través de la seu electrònica de lAEPD.