Transport escolar

Serveis de transport escolar segurs i fiables

A Nizatour som una empresa especialitzada en el servei de lloguer d’autobusos i autocars per a transport escolar.

Les necessitats en temes de mobilitat i transport a les escoles, bé sigui per la densitat de trànsit, per la distància o qualsevol altre motiu, requereixen de la intervenció de professionals en el transport d’escolars, més tenint en compte la poca edat a la majoria de les nenes i els nens.

La puntualitat i la seguretat en el sentit ampli de la paraula són bàsiques. L’acompanyament i l’assistència durant la recollida a l’escola, el posterior desplaçament i el lliurament dels petits a la seva destinació, la fan persones especialitzades i experimentades, imprescindibles per oferir un servei sense risc.

Nosaltres cuidem al detall aquests aspectes i és el dia a dia quan es converteixen en claus per al reconeixement del prestigi de la nostra empresa i de la màxima confiança dipositada per part dels nostres clients, tant col·legis, institucions o associacions de mares i pares.

A banda dels nostres serveis de lloguer d’autocars i dins del transport escolar, també incloem els trasllats a piscines, activitats extra escolars, colònies o campaments, visites a museus, setmana blanca, viatges de final de curs, tant nacionals com internacionals, etc. Ens encarreguem de la planificació de cadascun dels desplaçaments i estudiem rigorosament el calendari de cada centre. Treballem conjuntament amb el professorat per coordinar totes les sortides previstes a cada centre i fer senzills i segurs els trasllats a qualsevol activitat.

Disposem d´una flota de minibusos i autocars equipats amb totes les mesures de seguretat i confort, que compleixen tots els requisits legals per garantir un viatge segur, passant exhaustivament tots els controls de manteniment i revisió periòdics.

Altres serveis