Circuits i excursions

Especialistes en lloguer d’autobusos per a excursions i circuits

A Nizatour som una empresa especialitzada en lloguer d’autobusos per a excursions i circuits. Realitzem excursions o sortides d’esbarjo per a escolars, gent gran o grups, així com viatges de llargues distàncies tant nacionals com internacionals, amb vehicles de màxima seguretat i confort.

Posem a disposició dels nostres clients (agències de viatge i operadors turístics, col·legis, associacions, grups, etc.) els millors guies professionals titulats que ofereixen la millor informació de la ciutat o ruta a visitar. Els endinsaran a la història de cada lloc ia l’idioma comú del grup. Assessorem dels itineraris més emblemàtics per visitar, els de més interès turístic i cultural.

Les nostres excursions i circuits estan personalitzats, adequats a les necessitats dels nostres clients i totalment flexibles. Tots ells basats en la nostra experiència. Cada itinerari està estudiat minuciosament per garantir l’èxit durant tota l’excursió o el viatge.

La flota de vehicles permet adequar la capacitat de l’autocar al grup, amb un servei de professionals (conductors, guies, hostesses, etc.) de màxima professionalitat i confiança.

Tot això, que complementat amb la resta dels nostres serveis, us permetrà obtenir una àmplia gamma de possibilitats de lloguer d’autocars per satisfer àmpliament les vostres expectatives i necessitats de transport de persones.

Altres serveis