Esdeveniments per a empreses

Serveis de transport per a esdeveniments empresarials

A Nizatour som una empresa especialitzada en el lloguer d’autobusos per a esdeveniments d’empreses.

Cobrim les necessitats de desplaçament de les empreses o institucions dels seus empleats i convidats per motiu de celebracions d´esdeveniments, fires, congressos, incentius, convencions, sortides a actes socials i turístics, trasllats cap ai des de l´aeroport o estació de tren, etc. , posant a disposició dels nostres clients els nostres autocars i minibusos, amb total disponibilitat quant a capacitat, horari i màxima seguretat.

També realitzem el servei de transport del personal de l’empresa o grups especials per desplaçar els centres de treball a tots els treballadors amb una logística òptima.

Establint rutes altament eficients i segures, de recollida i arribada, oferint un servei ràpid i professional. Sempre complementat amb una àmplia gamma de serveis de lloguer d’autobusos per cobrir tot tipus de necessitats.

L’equip humà posa la seva experiència en mobilitat i els mitjans més adequats a cada desplaçament per donar un servei de qualitat i obtenir els millors resultats logístics que permetin aconseguir l’èxit final de l’operació, sobretot pel que fa a la puntualitat.

El nostre servei de lloguer de minibusos i autocars disposa d’una flota amb un excel·lent nivell de confort i estan dotats d’última tecnologia, per poder gaudir durant tot el trajecte.

Oferim un servei puntual tant a l’àmbit urbà de Barcelona com a la seva àrea metropolitana, arribant fins i tot a polígons industrials de poblacions de tota la província de Barcelona.

Altres serveis