Aplicació “Visor rutes escolars”

En algunes ocasions quan hi ha saturació de tràfic a la carretera o a la ciutat i estem esperant el nostre fill en la parada de l’autocar que ho porta i triga a arribar, ens preguntem quin serà el motiu del retard i ens agradaria saber en quin lloc es troba l’autocar.

A Nizatour sempre hem prioritzat el servei al client i per aquest motiu hem desenvolupat una aplicació denominada Visor rutes escolars que permet a tot moment saber en quin lloc es troba el vehicle que transporta als escolars. Només ha d’accedir a la nostra pàgina web i a tot moment sabrà on es troba el seu fill.

La nostra àmplia gamma de serveis d’autocars i l’aposta decidida per donar una atenció personalitzada als nostres clients, juntament amb la incorporació de les noves tecnologies ens ha aportat el reconeixement com a empresa que al llarg dels anys hem anat consolidat.

Esperem que totes aquestes millores serveixin perquè els nostres clients segueixin confiant en els nostres serveis i perquè nosaltres dia a dia puguem oferir un transport segur i de qualitat.

José Sáiz, 12 de gener de 2015