Aquest estiu, casals d’estiu als col·legis

Ja es comença a veure la gent en les terrasses de les places assolellades gaudint del sol i un bon aperitiu o caminant pels passejos de la costa del mediterrani amb família o amics. Això ens porta a pensar en com atendrem als nostres fills arribats els gairebé 3 mesos de vacances, qüestió que no deixa de ser cada any un gran dilema.

Després de nou mesos de curs escolar és important que els nens es prenguin el seu temps per descansar i gaudir, però mai hem de deixar de costat la idea que aprenentatge i diversió poden anar perfectament de la mà.

Per aquest motiu hem pensat proposar-vos que apunteu als vostres fills als casals d’estiu dels col·legis. En aquests casals els nens podran gaudir de sortides a la piscina, excursions, activitats culturals, visites guiades, entre moltes altres. Durant tot el mes de juliol és quan es fan aquestes activitats.

Els avantatges d’aquest tipus de casals són múltiples. Les més importants és que d’aquesta manera els vostres fills estan atesos per professionals i envoltats de nens de la seva mateixa edat, sense perdre una rutina (la qual és menys rígida que durant el curs escolar), que fa que els nens segueixin connectats amb unes pautes d’aprenentatge beneficioses per a ells. Un altre avantatge és que els nens durant aquest mes segueixen en contacte amb altres nens i grup de persones, la qual cosa reforça la sociabilització, procés molt important en la infantesa i adolescència.

Us recordem que en Nizatour  tenim experiència en serveis de transport escolar  i disposem d’una àmplia flota per traslladar als vostres fills en les seves sortides amb el casal d’estiu.

José Saiz
Nizatour
Molins de Rei, 25 de maig de 2017