Avantatges de viatjar en autocar

Són moltes les destinacions que poden anar a visitar i moltes les funcions que compleixen els autocars de lloguer.

Últimament a Nizatour  us hem presentat diferents llocs per visitar, activitats per fer amb amics, familiars i companys… però realment, quins són els avantatges de viatjar en autocar? El que té de bo organitzar una sortida en grup mitjançant aquest mitjà de transport és, sobretot, la tranquil·litat i despreocupació que suposa. Tranquil·litat perquè ja no hem de preocupar-nos de la ruta ni de la conducció en si. Simplement ens disposarem a gaudir del viatge amb els companys. Podrem descansar, parlar amb els nostres amics, treballar amb l’ordinador o gaudir del paisatge.

Sabem que en el moment que contractem un autocar disposem d’una flota òptima  (la qual passa revisions contínues) i un personal altament qualificat per a la conducció.

En el cas que es tracti d’un viatge llarg, ens assegurarem que el conductor compleix la normativa i fa les parades pertinents per no posar en risc la seguretat dels passatgers. A més, suposa un mitjà de transport dels més econòmics, amb el que la nostra butxaca ens ho agrairà. Finalment destacar que compartint aquest mitjà de transport contribuïm a la reducció d’emissions contaminants i com a conseqüència estarem respectant el medi ambient.

Esmenades alguns dels avantatges principals de viatjar en autocar, quan planegem la següent escapada? Podeu sol·licitar pressupost o poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 474 17 90.

José Saiz
Nizatour
Molins de Rei, 19 de gener de 2018