Catalunya en miniatura

Per aquesta primavera Nizatour  us proposa endinsar-nos en l’espectacle i art del maquetisme; Catalunya en miniatura

Catalunya en miniatura es troba a Torrelles de Llobregat, un municipi del Baix Llobregat. Es tracta d’un municipi amb el sector terciari desenvolupat, sobretot relacionat al petit comerç local, amb poca presència industrial, i amb un cert caràcter agrícola, principalment al del cultiu de la cirera, que investeix a la població d’una forta identitat. Hi ha activitats distribuïdes al llarg de l’any i cal ressaltar la Festa de la Cirera, les Festes Majors de Sant Martí i de Sant Pau.

Una visita obligada si ens apropem a aquesta localitat, es Catalunya en Miniatura. Es tracta d’un parc temàtic on descobriràs l’única exposició de maquetes a escala de Catalunya. Es va crear per donar a conèixer els monuments i edificis més representatius de Catalunya.  També podràs gaudir del Bosc Animat, un parc d’aventures per a grans i petits on perdre’s entre els arbres, escalar o penjar-se d’unes tirolines és possible.

Però això no acaba aquí. El parc temàtic també té molts altres serveis per passar un dia inoblidable: Àrea de pícnic, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil, entre d’altres!

No dubteu i planifiqueu una fantàstica jornada amb família o amics. Una sortida per totes les edats i amb l’objectiu de gaudir i aprendre una mica més de la cultura catalana.

Planifica la teva sortida amb nosaltres. Podeu sol·licitar pressupost o trucar-nos al 93 474 17 90.

 

José Saiz
Nizatour
Pallejà, 26 d’abril de 2016