Celebracions de la feina, jo agafo Nizatour!

Dediquem la major part del dia a treballar i en arribar moments especials per festejar és molt important trobar un bon ambient per poder gaudir del menjar i dels companys de feina. A banda de les capacitats professionals, tothom té unes característiques personals i unes circumstàncies que ens fan únics. I que millor forma d’apropar-nos a aquestes persones amb les quals compartim una bona part important del nostre dia que buscant un bon clima per sentir-nos còmodes i obrir-nos d’una forma diferent.

A Nizatour sempre som partidaris del lloguer d’autocars quan es tracti de sortides en grup, sobretot si es tracta de celebracions. D’aquesta manera ens oblidem de les responsabilitats com a conductors i podem gaudir d’una forma completa de la reunió. Ja no ens preocuparem de buscar aparcament, de beure una copa si ens ho estem passant bé o de buscar transport per tornar a casa.

Una altra forma de desconnectar o sortir del bullici de la ciutat i de rutina estressant que ens caracteritza al món occidental és allunyar-nos una mica poder gaudir dels pobles meravellosos que disposem al voltant de Barcelona. Sempre podem anar a pocs quilòmetres de Barcelona i gaudir dels pobles del Vallès Occidental i Vallés Oriental. Plaure de les platges i les vistes del Garraf… Enlluernar-nos amb una copa del vi del Penedès o enamorar-nos dels pobles costaners del maresme. Això ja va a gustos!

Sigui quin sigui el destí escollit a Nizatour ens agradaria recordar-vos que disposem d’una àmplia flota amb diferents autocars perquè el servei s’adapti a les vostres necessitats i preferències. Podeu sol·licitar un pressupost  o posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 474 17 90.

Aquest any, jo agafo Nizatour!

José Saiz
Nizatour
Molins de Rei, 14 de novembre de 2018