Celebracions de Nadal

Hem entrat al desembre i això implica que s’apropen el desitjat Nadal. A Nizatour seguim tenint present les necessitats i vetllem per la comoditat i seguretat dels nostres clients. Per aquest motiu seguim oferint els nostres serveis durant aquests dies tan especials.

El Nadal implica dies de desconnexió i alhora unió; amb la família, amb els companys de treball, entre amics o col•legues d’equip…però el més important és que aquests dies ens uneix una emoció comuna amb la resta d’éssers humans.

Si planegeu alguna activitat conjunta en grup o algun menjar o sopar, a Nizatour deixem a la vostra disposició la nostra flota, amb els millors autocars de diferents grandàries sobre la base de les vostres necessitats, perquè pugueu gaudir de la comoditat que us portin a aquestes trobades sense necessitat de preocupar-vos sobre la tornada i sense perdre cap segon per aparcar o altres imprevists que sorgeixen quan anem pel nostre compte.

Si voleu gaudir d’aquests esdeveniments al costat dels nostres serveis, podeu sol•licitar pressupost o poseu-vos en contacte amb nosaltres al 934741790.

José Saiz
Nizatour

Pallejà, 3 de desembre de 2015