Certificat ISO 9001-2015

Ens remuntem a 1985, naixement de Nizatour. Es va crear una empresa amb molt entusiasme per oferir un servei de qualitat a tots aquells que necessitaven un servei de transport i lloguer d’autocars. El nostre equip humà acumula una àmplia experiència professional, altament qualificat, format en les últimes novetats del sector i sempre orientat per oferir un servei integral al client, adaptant-nos a les seves necessitats.

Tot això queda avalat aquest any per l’obtenció del certificat ISO 9001, de l’any 2015. Es tracta d’una norma internacional basada en un model de sistema de gestió que ofereix a les organitzacions pautes d’actuació i que poden aplicar-se en qualsevol tipus d’organització (empreses de serveis o producció, fundacions, administració pública, etc.). Es promou mantenir un enfocament basat en processos quan es desenvolupa, implementa i millora l’eficàcia d’un sistema de gestió de la qualitat.

En l’ambit intern, disposar d’aquest certificat porta implícit la millora dels punts clau de l’organització, enforteix l’organització i que permet la reducció de rebutjos i incidències, l’augment de la productivitat i major compromís amb el client. D’altra banda, externament el certificat ISO 9001 situa al negoci en posicions excel·lents dins del seu mercat i amb avantatges competitius que li permeten oferir productes o serveis que compleixin els requisits dels seus clients i satisfacin les seves necessitats.

La norma ISO 9001 és un referent mundial, superant el milió de certificats a tot el món. En millorar els sistemes de gestió de qualitat de l’organització de Nizatour, hem pogut augmentar positivament la rendibilitat. Hem demostrat que estem realment compromesos amb la qualitat del producte i serveis i busquem transformar la cultura empresarial, ja que, com a resultat, els empleats entendran la necessitat de millorar contínuament i això és alguna cosa que sens dubte ens beneficia a tots.

En definitiva amb el certificat ISO 9001 queda reflectida la qualitat i compromís que assumim amb els nostres clients i amb el nostre equip humà. Destaquem a més la nostra flota en contínua renovació, així com les nostres noves instal·lacions. Aquestes garanteixen un bon manteniment i una bona organització empresarial. I tot això és factible i té de base un gran equip que conforma la família Nizatour.

Nizatour

Molins de Rei, 3 de juliol de 2017