Com contractar un servei

Per garantir i facilitar el procés de contractació de qualsevol dels nostres serveis, a Nizatour (enllaç qui som) volem recordar-los com contactar amb nosaltres mitjançant la via que més fàcil els resulti personalment.

Si el que busca és contractar un autocar per realitzar qualsevol tipus de ruta o esdeveniment com poden ser casaments, aniversaris, viatges familiars, excursions escolars etc, és molt senzill. Pot contactar amb nosaltres mitjançant el número de telèfon 93 474 17 90, enviar-nos un e-mail a nizatour@nizatour.es, omplint el següent formulari amb les qüestions que tingui o sol·licitar un pressupost directe.

En qualsevol dels casos haurà de detallar el servei que necessita, dades de contacte, informació o pregunta que vulgueu afegir i finalment tots els suggeriments per  fer la ruta molt més confortable o enriquidora.

Per saber què autocar s’ajusta més a les seves necessitats pot veure la nostra flota on veurà que disposem de molta varietat; des de minibusos de 20 places fins a grans autocars de 71.

A més, a Nizatour ens encarreguem de que el viatge sigui el més complet i còmode possible. Un cop ens arriba la proposta de recorregut, nosaltres estudiem la ruta i suggerim establiments o parades que puguin ser d’interès per als nostres clients.

No dubti en contactar amb nosaltres, demanar pressupost o proposar suggeriments sense cap tipus de compromís.

 

José Sáiz

Nizatour

Pallejà, 26 maig 2015