Els nostres serveis a les agències de viatge

Arriba a Barcelona amb avió, tren o vaixell i no sap com desplaçar-se fins el centre de la ciutat? Necessita que li organitzem i acompanyem a rutes, excursions i vistes panoràmiques pels llocs més sorprenents de Catalunya per gaudir al màxim l’essència de la nostra ciutat?

A Nizatour estem en coordinació amb les agències de viatges per encarregar-nos d’acompanyar-los i iniciar la seva aventura o anar-los a recollir per portar-los de nou a casa. Realitzem trasllats a l’aeroport, port o estació de tren per tal que iniciïn una sortida confortable així com organitzem sortides o excursions en base a les seves necessitats i preferències.

Disposem d’una flota complerta i confortable que s’adapta a les necessitats de tot tipus de grup; autocars nous, amb un ampli equipament i mantinguts pel nostre equip d’especialistes perquè sempre es trobin en perfecte estat.

Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 474 17 90, enviar un correu electrònic a nizatour@nizatour.es, omplint el següent formulari amb les preguntes que tingui o sol·licitar un pressupost directe.

José Sáiz
Nizatour
Pallejà, 2 juliol 2015