Estrenem nova pàgina web

A Nizatour, liders en el lloguer d’autocars, estem d’estrena amb la nostra nova pàgina web. A www.nizatour.es podràs trobar una àmplia varietat de serveis per als teus desplaçaments, tant a escala nacional com internacional.

Amb una àmplia experiència en el sector, a Nizatour sabem l’important que és comptar amb un servei de qualitat i confiança per als teus viatges en autocar. Per això, posem a la teva disposició una flota de vehícles moderna i confortable, equipada amb els últims avanços tecnològics i la millor atenció per part del nostre equip de professionals altament qualificats.

En la nostra nova pàgina web, podràs trobar tota la informació detallada sobre els nostres serveis, així com les característiques de la nostra flota de vehicles. A més, podràs sol·licitar un pressupost personalitzat de manera ràpida i senzilla, a través del nostre formulari en línia.

A Nizatour, el nostre objectiu és oferir-te la millor experiència de viatge en autocar, adaptant-nos a les teves necessitats i oferint-te una atenció personalitzada. Estem disposats a atendre’t en tot moment per a fer del teu viatge una experiència única i inoblidable. Comptem amb els certificats ISO 9001 i ISO 14001.

No ho dubtis més, visita la nostra nova pàgina web en www.nizatour.es i descobreix tot el que podem oferir-te per als teus desplaçaments en autocar! T’esperem!

Nizatour
Molins de Rei, 18 abril 2023