Et portem a les teves celebracions!

Arriben aquestes dates i és moment recordar que són dies per a celebrar el Nadal amb els companys de treball, amics i família.

Qualsevol dia és bo per a reunir-nos amb les persones estimades, però en aquesta època de l’any és quan ens ve de gust més. Són dates assenyalades que recorden a moments viscuts i il·lusions per complir. Dies per a donar les gràcies, per a compartir i voler i sentir-se estimat.

La cerca del lloc apropiat per a celebrar aquestes festes és una tasca important. Un espai adequat, confortable, acollidor on sentir-se a gust. Al mateix temps, el desplaçament al lloc triat és de vital importància. Gaudir d’un bon menjar, d’un bon vi no pot veure’s minvat si a la tornada el mitjà de transport és el vehicle particular amb el qual d’inconvenient comporta. El “si beus, no condueixis” sol i HA DE SER un fre a l’hora de brindar.

Nosaltres tenim la solució per a garantir un desplaçament totalment segur, lliure de qualsevol sanció de trànsit. Una anada on no et preocupis per trobar aparcament, on la tornada sigui segura. Que no et limiti poder prendre aquest cava tan desitjat.

Nizatour posem a la teva disposició el nostre lloguer d’autocars quan es tracti de sortides en grup, sobretot si es tracta de celebracions. Us permetrà realitzar un desplaçament major als afores de la gran ciutat i poder gaudir també de l’entorn. Sortir de la bullícia de la ciutat.

Sigui com sigui la destinació triada ens agradaria recordar-vos que disposem d’una àmplia flota amb diferents autocars perquè el servei s’adapti a les vostres necessitats i preferències. Podeu sol·licitar un pressupost o posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 93 474 17 90.

Nizatour
Molins de Rei, 18 de novembre de 2019