Falles i Setmana Santa

Aquest març 2018 arriba carregat d’emocions. A València, del 15 al 19 de març es celebren les Falles, una de les festes més divertides, originals i emblemàtiques del país. S’estima que un milió de persones acudeixen cada any a la “Cremà dels Ninots”. Són milers de persones implicades perquè aquests dies de festa siguin un èxit i us convidem al fet que gaudiu de l’espectacle del foc i llums per tota la ciutat de València i participeu en l’entusiasme i il·lusió que cada any es diposita en aquesta festivitat. A Nizatour disposem d’una àmplia flota per a tot tipus de grups que desitgin realitzar una escapada.

A més, aquest març també tenim la Setmana Santa. Com cada any, ens agrada acompanyar-vos a la destinació que més us vingui de gust. Andalusia, qualsevol de les dues Castillas, o qualsevol lloc del país! Ens comprometem al fet que tindreu un viatge perquè pugueu gaudir amb la família i amics aquests dies.

Recordem que quan es realitzen viatges llargs és molt important que el conductor realitzi les parades pertinents. Viatjant amb nosaltres en autocar, ens assegurem que la normativa es compleixi, a més de ser un mitjà de transport molt més econòmic que el cotxe.

Si vols gaudir d’aquestes tradicions sense haver de preocupar-vos del viatge, Nizatour és la solució, només heu de sol·licitar pressupost o posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 934741790.

José Saiz

Nizatour

Molins de Rei, 20 de febrer de 2018