La Setmana Santa

Arriba la Setmana Santa i a Nizatour ens deixem seduir per una de les festivitats més autèntiques, emotives i amb més segles d’història que se celebren a Espanya. És gratificant deixar-se portar pels propis sentits i respirar l’aroma que banya l’ambient, emocionar-se amb el cant i art dels carrers o gaudir el silenci d’una multitud respectuosa …

Al llarg d’aquesta setmana, s’observa la diversitat de la celebració que a cada zona i racó del nostre país té les seves pròpies característiques. Aquesta festivitat, a més d’estar arrelada en l’imaginari popular des de fa segles, també està molt vinculada amb l’art. Tot aquest conjunt fa que brolli la màgia i provoqui un sentiment de privilegi en tot aquell que ho presència.

Vibra amb els clarins que acompanyen els passos processionals pels carrers de Conca, gaudir del colorit i l’alegria de les milers de fulls de palmeres que s’agiten en la desfilada d’Elx, o participar en les multitudinàries processons andaluses, molt especialment les que se celebren a Màlaga i, sobretot, Sevilla, una ciutat que viu de forma molt especial aquests dies de fervor religiós. Aquestes són només algunes mostres de lliurament i passió que es viu a tota la península, sens dubte una experiència íntima i emocionant que volem compartir amb tots vosaltres.

Acompanyi’ns a visitar el nostre país per Setmana Santa i descobreixi aquestes tradicions úniques i tan pròpies, mostres d’una riquesa cultural extraordinària, que deixarà per sempre un record inoblidable.

Disposem de tot tipus d’autocars equipats per a l’ocasió. Pot contactar amb nosaltres omplint el present qüestionari i ens posarem en contacte amb vostè. O bé truqueu-nos al telèfon 934741790 si prefereix parlar amb nosaltres personalment.

 

 

José Sáiz

Nizatour

Pallejà, 16 març 2015