Lloguer d’autocars per a empreses

A Nizatour disposem d’una àmplia flota de vehicles renovada contínuament, equipada amb les màximes mesures de seguretat i confort per donar servei de lloguer d’autocars a Barcelona. Us recordem que tenim des de minibusos de 20 places, fins a autocars de 71 places. Tots ells disposen d’una seguretat òptima, són confortables i disposen d’un equipament d’última tecnologia.

Avui volem recordar a totes les empreses que cobrim les seves necessitats de desplaçament dels seus empleats. Ens encarreguem de realitzar trasllats, visites a congressos o formacions, realitzem rutes diàries per portar als empleats al seu lloc de treball, etc. També recollim de l’aeroport o de l’AVE als vostres hostes o personal que hi hagin de traslladar fora de la ciutat comtal. Tal com us comentàvem fa uns mesos, també us acompanyem a celebracions i menjars d’empresa.

Ens agrada donar un servei de qualitat, per aquest motiu, el nostre equip humà té una àmplia experiència professional, està altament qualificat i format en les últimes novetats del sector. Tot això sempre orientat per oferir un servei integral al client, adaptant-nos a les seves necessitats.

Si voleu disposar d’un servei de lloguer d’autocars de confiança i amb experiència de més de quatre dècades, podeu sol·licitar pressupost o poseu-vos en contacte amb nosaltres en el telèfon 934741790. Us recordem que oferim els nostres autocars tant a Barcelona ciutat com en poblacions de la resta de la província, especialment a les comarques del Baix Llobregat, Penedès, Garraf, Maresme, Vallés Occidental i Vallés Oriental.

Nizatour

Molins de Rei, 20 de març de 2018