Nizatour us porta al Mobile World Congress 2019 a Barcelona

Com bé sabeu, aquest any entre el 25 i el 28 de febrer se celebra El Mobile World Congress 2019 a Barcelona. La fira acollirà a centenars d’empresaris i treballadors de tot el món i de tota mena de sectors, a la recerca de les últimes novetats tecnològiques. Per a evitar col·lapses durant aquests dies és molt important tenir ben organitzat el desplaçament fins a la fira.

A Nizatour oferim serveis de desplaçaments per a totes aquelles empreses de dins i fora de Barcelona que vulguin assistir sense haver de preocupar-se de la mobilitat. A més de poder portar-vos al Mobile World Congress també us podem traslladar a les posteriors reunions, viatges o menjars d’empresa per a compartir i comentar el que s’ha presentat a la fira.

Per a això, posem a la vostra disposició els nostres autocars i minibusos, amb total disponibilitat quant a capacitat, horari i màxima seguretat. Us recordem que disposem d’una àmplia flota de vehicles renovada contínuament, equipada amb les màximes mesures de seguretat i confort per a donar cobertura de lloguer d’autocars.

Podeu sol·licitar un pressupost o posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 93 474 17 90.

I vosaltres, ja teniu organitzat tot per al Mobile World Congress 2019?

12 de febrer de 2019

José Saiz

Nizatour