Nadal, comencen les celebracions

En uns dies entrem al desembre i amb això ens endinsem en la preparació de tot el necessari per passar un bon nadal entre familiars i amics. Són moltes les reunions, menjars i sopars que es fan durant el mes de desembre, entre els quals es troba la famosa trobada d’empresa anual o sopars entre companys, de clubs, amics i familiars.

A Nizatour  tenim present que són dies assenyalats i volem recordar que seguim un any més estant a la vostra disposició. Sabem que són dates per gaudir de la trobada i volem que sapigueu que us portem! Ja no us heu de preocupar de l’aparcament, del tràfic o d’imprevists, amb el que podreu gaudir de la celebració al màxim.

Per tant, si aquests dies et reuneixes amb companys de treball, familiars o amics, us fem saber que disposem d’una àmplia flota perquè el servei s’adapti a les vostres necessitats.

Si voleu gaudir d’aquests esdeveniments amb els nostres serveis d’una forma tranquil·la i segura, podeu sol·licitar pressupost o poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 474 17 90. Us recordem que oferim els nostres autocars tant a Barcelona ciutat com en poblacions de la resta de la província, especialment a les comarques del Baix Llobregat, Penedès, Garraf, Maresme, Vallés Occidental i Vallés Oriental.

José Saiz
Nizatour
Molins de Rei, 20 de novembre de 2017