Nova etapa Nizatour

jose saiz.BIniciem en aquests dies a Nizatour una nova etapa molt important a la nostra empresa a partir d’ara. És la que farà referència a la decidida aposta per la presència dins del món d’internet.

Teníem una pàgina web que servia d’aparador i recollia informació de la nostra empresa en tot el que feia referència al lloguer d’autocars a Barcelona, estant presents al mercat del transport de persones des de l’any 1971 i amb el nostre valor afegit d’oferir una àmplia gamma de serveis de lloguer d’autocars i minubusos amb una flota de vehicles renovada.

Ara era el moment de fer un pas endavant i hem publicat la nostra nova pàgina web, incorporant nous “aires”, amb tota la informació dels nostres serveis de lloguer d’autocars. També tindrem presència en xarxes socials com Facebook, Twitter, Google + o Youtube, un apartat de blog i la creació d’un newsletter mensual que ens permetrà fer difusió de les nostres novetats, suggeriments, per donar a conèixer la nostra activitat i que serà uns dels vincles més importants de comunicació amb els nostres clients.

Desitgem que totes aquestes millores siguin per estrènyer la nostra relació amb les persones i empreses que al llarg de més de 40 anys ens han confiat el transport dels seus empleats, escolars o grups i que a partir d’ara ho segueixin fent i puguin conèixer-nos més amb tota la informació que publicarem en els nostres mitjans online.

Esperem també de la vostra participació!

José Sáiz, 9 de diciembre de 2014 de 2014