Política ambiental

NIZATOUR, S.L., empresa dedicada al lloguer i explotació de vehicles amb conductor per al transport de viatgers per carretera, davant d’un mercat cada cop més sensibilitzat per la Qualitat i el Medi Ambient, assumeix el repte d’implantar una política de gestió i millora contínua tant Ambiental com de la Qualitat al servei que presta al Client.

Per aquest motiu, adopta, a tots els nivells de la pròpia organització, el Sistema de Gestió Ambiental i de la Qualitat derivat de l’aplicació de les normes internacionals ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 i declara obligatori el seu compliment. La Direcció assumeix el compromís de protecció del medi ambient i de prevenció i de disminució de la contaminació. Igualment, NIZATOUR, S.L. es compromet a donar suport a aquesta Política Ambiental i de la Qualitat, proporcionant tots els elements físics necessaris i els recursos que calguin per motivar i formar el propi personal que és, en definitiva, qui pot garantir una correcta aplicació de la Norma esmentada.

NIZATOUR, S.L. es compromet a complir tots els requisits, ja siguin del Client com legals o reglamentaris aplicables. Es pretén, com a objectiu final, posar a disposició dels Clients un servei que compleixi els estàndards reconeguts més exigents per definir-lo i en unes condicions que siguin de la seva completa satisfacció, condicions ambdues imprescindibles per assegurar la viabilitat de l’Empresa en el futur.

Molins de Rei, 19 de novembre de 2020

This site is registered on wpml.org as a development site.