Què és per a tu la primavera?

A la primavera els carrers s’il·luminen de llum i flors. Ens encanta sortir a prendre l’aire i gaudir del bon temps amb els nostres companys i amics fent una passejada o prenent alguna cosa en una terrassa amb bones vistes. Els dies són molt més llargs i ens encanta gaudir del temps al màxim.

Per Nizatour la primavera també és sinònim de vitalitat, energia i molts somriures. És tot allò que els més joves ens proporcionen. Aprofitem el bon clima per organitzar sortides, planificar colònies, campaments o excursions per als col·legis i casals.

Amb dècades d’experiència, podem adaptar-nos a tot tipus de necessitats, què ens dieu de poder visitar la Colònia Güell, o les impressionants muntanyes de Montserrat? O per als amants del mar sempre pensem a Calella o les platges del Maresme…i per als grups que els agradi l’aventura, per què no pujar al Pedraforca? Són alguns dels exemples que ens encanta compartir amb grups de nens i adults.

Disposem d’una flota de minibusos i autocars equipats amb totes les mesures de seguretat i confort, que compleixen tots els requisits legals per garantir un viatge segur. Ens encarreguem de la planificació de cadascun dels desplaçaments i estudiem estretament el calendari de cada col·legi o centre. Treballem mà a mà amb el professorat per coordinar totes les sortides previstes a cada centre i fer senzills i assegurances els trasllats a qualsevol activitat.

Si necessiteu llogar autobusos per a transport escolar o excursions, Nizatour us facilitarà la millor opció de servei d’acord amb les vostres necessitats. Podeu contactar amb nosaltres emplenant el present qüestionari i ens posarem en contacte amb vosaltres, o ben trucant-nos al telèfon 934741790.

Nizatour

Molins de Rei, 20 d’abril de 2018