Nizatour obté el segell de “Safe Tourism Certified”

El passat 11 d’agost, Nizatour, empresa catalana de transport per carretera de passatgers, ha obtingut el “Safe Tourism Certified” que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, validant els nous protocols en matèria de prevenció i mesures higienicosanitàries implementades per la companyia per a garantir la seguretat sanitària dels seus passatgers abans, durant i després del viatge.

Per a la incorporació de les mesures de seguretat adequades s’ha seguit la normativa que s’estableix en la guia ICTE per al transport (validades pel Ministeri de Sanitat), instal·lant-se mampares en el departament d’atenció al client, subministrat gel hidroalcohólico en les oficines i autocars, s’ha reforçat la neteja i desinfecció dels espais de servei i establert un pla de contingència actualitzat i de mesures a seguir davant els casos sospitosos o positius, complementat amb cursos de formació i informació per als empleats en relació al coronavirus.

Amb aquesta certificació, Nizatour incrementa la seguretat dels seus clients i el compromís per a garantir un viatge segur no sols quant a la seguretat viària sinó també sanitària.

D’una altra part, el ICTE ha creat el segell “Safe Tourism Certified” per a garantir que els diferents subsectors turístics compleixen amb el Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront del Covid-19. La certificació acredita el compliment de la “Especificació Tècnica UNE 0066-17”, que estableix les directrius i recomanacions per a la reducció del contagi pel coronavirus relatives al sector de la mobilitat per carretera.

Aquesta especificació tècnica, igual que altres 20 relatives al sector turístic, estan creades a partir dels protocols que va elaborar el ICTE en coordinació amb la Secretaria d’Estat de Turisme, les patronals del sector, els sindicats i associacions de prevenció de riscos laborals sota mandat del Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme i validades pel Ministeri de Sanitat. La proposta ha estat consensuada en una sessió plenària en la qual s’han donat cita representants de gairebé 60 països.

Nizatour
Molins de Rei, 27 d’agost de 2020