Seguretat a Nizatour

Amb la finalitat de cuidar i protegir als nostres passatgers, a Nizatour volem conscienciar sobre la importància de la seguretat en el transport de viatgers per carretera. Considerem que la seguretat inclou tant les mesures preventives de la conducció, de la cura i manteniment del vehicle com la responsabilitat dels passatgers.

La conducció segura, el compliment dels descansos establerts, els cursos per a conductors professionals, el manteniment responsable del vehicle, l’ús de recanvis originals, etc., fan realitat un tràfic sense accidents. També és important la conscienciació dels joves sobre els perills que existeixen en l’entorn vial i compliment i respecte a les normes no només com a passatgers i vianants sinó més endavant com a conductors.

Un tema important és el que fa referència als cinturons de seguretat. Hem de diferenciar entre l’obligació de la instal·lació en els autocars de l’ús que els passatgers hagin de fer. Els vehicles han d’estar equipats amb aquest dispositiu, però són els usuaris els que s’han de responsabilitzar de la seva utilització, estant exempts l’empresa i el conductor de qualsevol tipus de responsabilitat.

La nostra flota compleix tota la normativa en quant a seguretat i viatjar amb nosaltres permet estar altament protegits davant qualsevol incident a la carretera.

No dubti a contractar qualsevol dels nostres serveis. Pot emplenar el present qüestionari o si ho prefereix pots trucar-nos al telèfon 934741790 on li atendrem personalment.

 

José Sáiz

Nizatour

Pallejà, 28 d’abril de 2015