Per a Setmana Santa escapa’t a la Rioja Alabesa

Estem poques setmanes abans de Setmana Santa i com cada any, molts de nosaltres encara no hem triat on escapar-nos uns dies per a poder desconnectar, sense anar-nos molt lluny de casa i poder gaudir d’un bon paisatge i una excel·lent gastronomia en bona companyia.

Aquest any ens anem al nord! La nostra proposta és visitar La Rioja Alabesa. Es tracta d’una de les set comarques que formen Àlaba (País Basc). Aquesta regió té especial encant pels seus pobles, paisatges i la seva cultura gastronòmica.

A La Rioja Alabesa podreu trobar varietat de cellers: tant els més familiars i tradicionals com els més innovadors. Us recomanem que pugueu gaudir del celler de Txakoli, que com bé sabreu és famós pel seu fabulós vi blanc.

Sabíeu que en aquesta regió es troba el pont Bizkaia, un pont de ferro Monument de la Humanitat? A més us trobareu amb preciosos centres històrics, muralles, pintures rupestres, palaus, monuments megalítics… i sens dubte una infinitat de llocs que no us deixaran indiferent.

A Nizatour, a més de recomanar-vos llocs què visitar ens agrada estar al vostre servei. Sigui La Rioja Alabesa o qualsevol altre racó que us vingui de gust visitar aquesta Setmana Santa, ens comprometem al fet que passeu uns dies en gran amb la família i amics sense haver de preocupar-vos de la carretera ni de la conducció. Viatjar en autocar no és sol un mitjà de transport molt més econòmic que el cotxe, sinó que es tracta d’una forma segura i pràctica per a realitzar turisme, així com una manera que tots els membres del grup descansin i puguin gaudir de l’escapada.

Si voleu gaudir de Setmana Santa sense haver de preocupar-vos del viatge, Nizatour és la solució. Només heu de sol·licitar pressupost o posar-vos en contacte amb nosaltres telefonant al 934741790.

José Sáiz Sáiz
Nizatour
Molins de Rei, 3 d’abril de 2019