Sortida al Bosc Tancat

A Nizatour estàvem desitjant que arribessin aquests caps de setmana tan esplèndids i assolellats per acompanyar-vos a un dels centres d’oci i aventura més extensos i divertits, a escassos 20 quilòmetres de Barcelona, El Bosc Tancat a Cerdanyola del Vallès.

Al Bosc Tancat podreu gaudir de quatre piscines, d’un bar restaurant per descansar entre activitat i activitat amb una carta variada per a tots els gustos i una zona natural de tres hectàrees de bosc on podreu gaudir de barbacoes.

Una de les activitats més importants d’aquest centre és Naturpark. Es tracta del parc d’aventures més gran d’Espanya. Destaca per la seva combinació d’oci i aventura en un entorn totalment natural per fomentar sobretot als més petits el contacte amb la naturalesa i el medi ambient. Aquest centre disposa de ponts tibetans, tirolinas, lianes, troncs oscil·lants, ponts de xarxa i fins a 118 jocs.

A més, el recinte ofereix una programació d’esdeveniments per a grans i petits perquè passeu una vetllada planificada i fantàstica.

Si voleu gaudir d’un dia diferent en família o amb amics, no dubteu a contactar amb nosaltres per facilitar-vos el desplaçament a aquest establiment. Disposem de tot tipus de vehicles perquè el vostre viatge sigui el més confortable possible.

Podeu sol·licitar pressupost o trucar-nos al 93 474 17 90.

 

José Saiz

Nizatour

Pallejà, 24 de maig de 2016