Sortides a cases de colònies

Com ja sabeu, a Nizatour som especialistes a acompanyar a escoles, col·legis, esplais i clubs a sortides culturals o d’oci. Ens encanta compartir amb els més joves el que en un futur seran experiències inoblidables. Per això, us portem fins a les cases de colònies perquè pugueu gaudir de l’estada en un entorn natural.

Gràcies a la nostra perfecta ubicació mediterrània, tenim accés a múltiples i diversos llocs naturals. Existeixen diferents cases de colònies. Les que treballen més la flora o la fauna, les que cuiden més aspectes ecològics, les que ens ajuden a introduir-nos al món culinari o les que ens aporten coneixement sobre els nostres avantpassats i la història.

També ens trobem amb cases de colònies en diferents ubicacions; unes més de muntanya o a la costa, unes altres a pocs quilòmetres de la ciutat, unes altres als llocs més recòndits…però en cap cas podem afirmar que una localització sigui millor que una altra, ja que en cada etapa de la infantesa o joventut serà més instructiu i divertit anar a un lloc o un altre.

Hem de fomentar i conscienciar als nostres petits i joves la importància de conservar el nostre planeta, de mostrar-los els oficis amb més tradició com són la ramaderia i agricultura i per descomptat d’ensenyar-los a adaptar-se als tan ràpids canvis tecnològics que la societat ens proposa dia a dia.

Sigui com sigui i sigui la que sigui l’elecció de la destinació més adequada pels més joves us recordem que a Nizatour fem excursions i circuits amb la més variada flota i millors autocars. Podeu sol·licitar pressupost o posar-vos en contacte amb nosaltres en el 934741790.

José Saiz
Nizatour
Molins de Rei, 20 de febrer de 2017