Tornem al cole

Setembre és dels nostres mesos favorits. Ens agrada perquè tornem a veure al grup de nens que dia darrere dia hem portat al col·legi i contemplem el  que han crescut. Recordem l’apassionant que és viatjar amb ells i a més coneixem rostres nous, cadascú amb el seu explosiu món interior. Ens intriga saber què ens portarà aquest curs escolar i estem gairebé tan nerviosos com ells!.

Comptem amb l’experiència d’anys previs per organitzar excursions, sortides culturals o colònies. També venim amb noves rutes i propostes per a les escoles i col·legis que vulguin enriquir als seus alumnes descobrint sobretot Catalunya. A més, també podem prestar servei a tots aquells centres que realitzin activitats extraescolars.

Seguim disposant del visor de rutes perquè pugueu seguir la ruta al costat nostre. Els nostres principis es basen en la puntualitat i la seguretat en l’ampli sentit de la paraula. Comptem amb un equip de persones especialitzades i experimentades en el sector, imprescindibles per oferir un servei sense risc.

Si encara no teniu la vostra empresa de transport escolar o no teniu concretat quines sortides fareu durant tot el curs escolar amb els vostres alumnes o clubs esportius, des de Nizatour us proposem una àmplia gamma d’activitats d’oci i cultura. Disposem d’una àmplia flota per a tot tipus de necessitats, només heu de sol·licitar pressupost o posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 934741790.

José Saiz

Nizatour

Molins de Rei, 5 de setembre de 2017