Venècia catalana 

Malgrat estem a l’hivern i fa un sol primaveral, a molts aquest fet els condueix a buscar una destinació atípica per a aquesta època de l’any.

Empuriabrava és una petita localitat costanera al nord de Catalunya. Per a alguns, és coneguda com la “Venècia catalana” pels seus canals, la marina residencial més important d’Europa; per a uns altres, la destinació destaca per la seva riquesa natural en estar situada en el Golf de Roses i envoltada pel Parc Natural Aiguamolls de l’Empordà.

Visitar aquesta zona de Catalunya és visitar un emplaçament amb un alt component cultural i tradicional, en tractar-se d’una localitat amb elevada importància històrica. Al seu torn, disposa d’una àmplia oferta lúdica vinculada als esports marítims pels més tradicionals, i pels més atrevits, atraccions més modernes com el túnel del vent, on fins als més amateurs poden experimentar el que se sent en volar, sens dubte una experiència memorable.

Si vols gaudir i sentir el que aquesta petita localitat pot oferir-te, des de Nizatour et convidem a passar un dia amb nosaltres per gaudir d’un circuit per la localitat de Castelló d’Empuries.

José Saiz
Nizatour
Pallejà, 29 de Febrer de 2016