Vigila la teva seguretat!

Durant tot l’any i sobretot en aquestes dates més assenyalades, les empreses reuneixen als seus treballadors per fer un balanç anual i per celebrar les festes amb els companys de treball o amb la família. A Nizatour tenim present que són dies assenyalats i volem recordar que seguim un any més estant a la seva disposició.

Tant si es tracta de reunions d’empresa com a reunions amb familiars o amics és molt important la seguretat i tranquil·litat que en acabar la trobada es disposa d’un servei de transport que abans de res ofereixi seguretat en les carreteres. Són dies de llargs menjars i sopars en abundància amb el que és preferible deixar en mans d’especialistes el trasllat a les nostres llars.

Per tant, si teniu pensat organitzar alguna sortida en conjunt amb companys, amics o familiars, us fem saber que disposem d’una àmplia flota perquè el servei s’adapti a les vostres necessitats.

Si voleu gaudir d’aquests esdeveniments al costat dels nostres serveis d’una forma tranquil·la i segura, sense haver de preocupar-vos d’imprevists o problemes d’aparcar, podeu sol·licitar pressupost o poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934741790.

José Saiz
Nizatour

Molins de Rei, 17 de novembre de 2016